miercuri, 21 august 2013

Piele catifelata

Mai mult ca alta data, vara, femeile se preocupa sa aiba o piele cat mai catifelata. Cateva solutii  simple la indemana noastra ne pot ajuta rapid.
Uleiul de nuca de cocos, continand pana la 70% grasime, este ideal pentru a hidrata vara pielea uscata. Cremele cu cocos dau o stralucire  frumoasa pielii. Nu uitati sa folositi crema si pe zonele cu piele foarte uscata, cum sunt coatele, genunchii sau calcaiele. In privinta mastilor de fata cu cocos, acestea fac tenul mult mai suplu.
Coaja de portocala contine, in afara substantelor  aromate, altele care influenteaza  echilibrul dermei. Din acest motiv, produsele de ingrijire cu portocale - gelurile de dus sau spray-urile revigorante- stabilizeaza nivelul de hidratare a pielii.
Despre uleiul de masline se stie cu certitudine ca intinereste si catifeleza pielea. Acesta este un veritabil elixir al tineretii pentru piele: contine vitamina E si  antioxidanti protejand celulele de radicalii liberi. Pielea ramane mai mult timp tanara si neridata.
Levantica este o adevarata comoara. Dincolo de rasfatul  simturilor, levantica are proprietati antiseptice si poater fi  folosita in caz de acnee, dar si pentru a calma arsurile solare sau intepaturile de insecte. Sapunurile sau lotiunile de corp cu levantica au o aroma irezistibila si ne transpun intr-o  dispozitie speciala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu