Daca nu va incanta supa de legume crude exista si o alta varianta sa o preparati: coaceti legumele pe grill si apoi procedati la fel.
Ingrediente pentru Supa rece de rosiazpacho)
1 kg rosii coapte2 castraveciori
1 ardei
3-4 catei usturoi
1 ceapa mica
1 felie paine
2 linguri suc lamaie
100 ml ulei masline
150 ml apa
oregano
sare, piper
Toppinguri:
rosii, ceapa, castraveti taiati cuburi
patrunjel tocat
oua coapte si tocate
creveti grillati
Preparare:
- Punem painea in apa la inmuiat si o lasam asa pana pregatim restul ingredientelor.
- Legumele se spala si se taie bucati.
- In blender se pune painea stoarsa de apa, legumele taiate, uleiul, apa, sucul de lamaie si se condimenteaza cu sare, piper si oregano dupa gust. Se mixeaza pana devine o pasta.
- Se trece supa printr-o sita si ce ramane in ea se arunca. Se pune supa la frigider pana in momentul servirii.
* daca va grabiti si trebuie sa serviti rapid supa si nu e timp sa o lasati la frigider puteti sa puneti cuburi de gheata in paharele in care serviti. - Se serveste in pahare cu toppingurile puse separat in boluri pe masa astfel incat fiecare sa aleaga cu ce serveste supa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu